sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Onnea ja haikeutta

Onnea on:

Viikonloppu maalla lapsuuden kotikonnuilla. Pieni koiranpentu (pikinokka!) joka hurmasi koko porukan! Perheenjäsenet ja mummi, jonka kanssa pääsin saunomaan. Hänellä on ollut pitkä tauko saunahommista - terveydellisistä syistä. Pesin mummin varpaat. On etuoikeus että on mummi, jota voi auttaa pesulla. Äiti rasvasi mummin selän tällä kertaa.

Onnea on äiti ja mummi!
 

Haikeutta on: 
Paluu maalta kaupunkiin.

Kun on asunut tietyssä rakkaassa paikassa 18 vuotta, kaipaa sinne jollain tapaa aina. Pientä koiranpentuakin ja perheenjäseniä jäi kaipaamaan.

Matkalla taas tajusin, miten lyhykäinen täma kauniin Suomen vilpoisa kesä on. Mun lapsuudesta asti tärkeä ystävä tulisi kotimaisemiin ensi viikonloppuna. Harkitsen vakavasti, josko menisin täsmäiskuna piipahtamaan maalle silloin - ei olla nähty kunnolla vuoteen! Se on jo aika noloa. Ja olisihan luxusta viettää kesäpäivää kummankin lapsuuden maisemissa, hyvässä seurassa.


***

Ensi viikko on aika tsäpäkkä. On töitä, vapaaehtoistöitä ja useita kaveritapaamisia. Kahvittelua, paltsuja, lounaita, retkeilyä, tiedotusta, talkoita, bileitä - monenlaista mukavaa menoa. Aika ihana ja monipuolinen viikko tulossa!

Koitan pysyä kärryillä ja muistaa kaiken - olen nimittäin meinannut luopua kalenterin kiikuttamisesta ja ainakin lähiviikkojen jutut olisi tarkoitus roikottaa jatkossa mukana nimenomaan päässä.

Myös jännitysmomentteja näköpiirissä ensi viikolla - saadaanko työryhmänä yksi apuraha.. Mielenkiintoista.

Yksi tiedote lähdössä minun nimissä maanantaina, jos apuraha menisi läpi ja seuraavalla viikolla ehkä toinen tiedote eri asiasta - ois mahkuja vilahtaa kolme kertaa viikon sisällä mediassa.. Se on jo hieman liikaa mutta näistä ("yhteyksistä" / asioista) ei viitsi enää pakittaa.

Tosi kyseenalaista välillä olla monessa mukana sen takia, että näkyy niin monessa. Mutta uskon että se aktiivisuus poikii jotain positiivistakin, toki hieman mietityttää näkyykö oikeasti liian monessa jo tällä hetkellä.. Niin moni on "noteerannut".. Hmm.

Voisin ratkaista asian niin, että seuraava uusi asia, hmm, kampanja - mitä alan rummuttamaan somessa ja mediassa - ei menisi minun nimissä / henkilöityisi minuun. Se voisi henkilöityä yhdistyksiin / viranomaisiin ja siihen kokonaisuuteen, että "tämä asia puhuttaa monia". Ja eihän siitä ole pakko iskeä kaikkia kortteja heti pöytään? Hmm. Sounds like a plan!


Nyt fiilistellään ihanalla mesiangervokuvalla kesältä 2013 - lapsuusmaisemista.

Ah onnea! Kesä!




Nautitaan kesästä ja läheisten seurasta!


***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!