maanantai 4. elokuuta 2014

Suu suppuun, hommat haltuun ja matkan tekkoon!

Tänään on tulossa kesän kuumin päivä. Heräsin omia aikojani kuudelta ja ryhdyin heti päivän puuhiin. Aamun ilma on puuhasteluille raikkaampi ja hommia tälle päivää piisaa. 

Parempi olla hyst-hyst tämän aamun touhuista Facebookissa. Olen nimittäin lomalla ja joku olisi saattanut intoutua huomauttamaan aikaisesta heräämisajasta / monipuolisista touhuista. Puhumattakaan siitä, että eilen tuli ylläristi yksi työmeili hoidettavaksi - koskien tapahtumaa jonka ajankohta olisi marraskuussa 2015.. Samaan syssyyn huomasin, että kaupungin projektiavustusten haku päättyy tietyn jakson osalta elokuussa - joten hakuhommat päälle heti kun palautuu reissusta, jollei jo tänään.. Nyt työmeili on kuitenkin hoidettu ja voi ryhtyä reissuvalmisteluihin!

Ollaan menossa Kroatiaan. Kohteena on Splitin lähellä oleva Podstrana. Reissuun kun lähtee, niin puuhaa piisaa. Tänään erityisesti mielen päällä nämä:

*passi, kunat ja eurot hanskassa - jes
*aurinkosuojat, voiteet ja uimakamppeet rokkaa - jes
*kukat lannoitettava ja huollettava - täytettävä vesiastioita kastelijan avuksi
*kaivettava kaapeista kaikki kamppeet, jotka tuntuvat rannalla / etelässä ihan normeille, mutta täällä hieman oudoille - kuten valkoinen läpikuultava paita jossa laukkaa hulmuavaharjainen hepo..

(Lisäksi käydään Halpiksessa, kirjastossa, Italian ja Ranskan poikien ruokatorilla, kai uimassakin... ääks.)

Tälle aamua olen jo pyykkäillyt, siirrellyt kukkia varjompaan, laittanut kesäkurpitsoja uuniin ässehtimään, naputellut sen työmeilin, suunnitellut vesipullojen vientiä kauppaan - ja siinähän sitä jo olikin.

Odottelen jo innolla pakkolomaa! Ajatuksena on hieman irtautua Facebookista ja meilistä, tuskin onnistuu ihan kokonaan mutta ainakin ehjiä päiviä muissa aatoksissa. Kun tulen reissusta, rysähtää heti viikon sisällä pari tapahtumaa - mutta nyt tuntuu siltä että ne hommat hienolla mallilla ja minun osuus siihen asti hoidettu kunnes palaan reissusta. Tähän auttaa luottotyökamut ja hyvä henki työyhteisössä. Ja se, että olen kummassakin tapahtumassa enempi kulissikoordinoija kuin näkyvä veturi. Hienoa!

Mitäs muuta? No sitä, että tämän kesän lomat eivät ole pituudeltaan juhlaa. Mutta nautitaan niistä sitäkin enemmän.

Aurinkoista elokuuta!





***

JK: Ja mitäpä se on keltään pois, vaikka heräänkin lomapäivänä kuudelta.
    
 I love mornings!


***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!