keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Tien päällä taas!

Terkut lentokenttäbusasta!

Olen matkalla Oulunsalon lentokentälle, päämääränä Helsinki. Valitsin matkalle mustat Gaborin nilkkurit, Berliinistä. Siniset farkut, Kuopion Sokos, joku naisten merkki x. Vero Modan sininen takki, jossa kiva kaulus, hullareilta. Sinioranssinen ruutuhuivi, Ventimiglia. Violetti helmipipo, Mukava, Non Boutique. Voihan olla ettei pipoa tarvi, mutta se on myös asuste - ja isolla kirkolla tuulee aina.

Tosi töisevää tuo vaatelistaus, en ala muotiblogaajaksi. Onpahan testattu kertaalleen niin tietää tämänkin asian elämässä.

***

Istuskelen nyt kiikkutuolissa ja odottelen lentoa. Hyvä fiilis reissuun lähdöstä. Katolle jäi pari remppamiestä ryskäämään ja oikopolun tuomi puhkui innosta, otin kummastakin kuvan. Saa vertailla tilanteen kehitystä.

Pikkasen jänskätän jos koivujen hiirenkorvavaihe jää näkemättä.. Mutta uskon että ehdin parahiksi takaisin. Sitä paitsi - aurinkopaikan hieskoivun ja varjopaikan rauduskoivun kohdalla ero saattaa olla jopa viikon, pari. Eiköhän mulle joku varjoisen paikan kaunotar löydy ihailtavaksi!

Oi, iloinen tuulahdus Rivieralta! Ystäväni palasivat juuri 10 päivän turneelta. Reissu oli ollut onnistunut, tosin Nizza oli harmillisesti näyttänyt sateisemmat kasvonsa. Uskonpa silti että upeita kuvia muistikortti pullollaan, jospa niitä pääsisi katsomaan.

Nyt menoksi,
aurinkoa!

***

2 kommenttia:

Kiva jos kommentoit!