maanantai 5. tammikuuta 2015

Voimaa ja vauhtia lasten seurasta

Viikonloppua oli ilo viettää laatuseurassa. Lauantaina tapasin kummipojan perhettä ja eilen sunnuntaina pääsin ystävieni tyttären seuraneidiksi.

Lauantaina oli mahtavaa, kun pääsi tekemään lumitöitä kolalla. Se on harvinaista herkkua, koska oman kodin yhteisten alueiden lumityöt hoitaa pestifirma ja ikiomalla käytävällä ei ole mittaa kolalle asti.

Pikkupojat olivat apuna pikkukolalla ja kippitraktorilla, olipa se mukavaa. Vitsailtiin, että kolataan niin paljon lunta enon auton eteen, ettei hän pääse ikinä pois!

Sisällä leikittiin mm. kummitusleikkejä. Nähtiinpä joulupukkiesityskin. Kummipojalla on ikää 2,5 vuotta ja isoveljensä tapaan intoa esiintymiseen. Hienoa seurata veijarien kehitystä!

Hoksasin muuten, että kummitädin lisäksi voinen tarvittaessa olla myös kummitustäti.
Aika mahtavaa.


***


K:n kanssa leikittiin sunnuntaina junaradalla, maalattiin vesiväreillä ja haettiin punaiset posket pulkkamäestä. Hieno päivä.

Ravintolaleikkiä oltiin muutamaankin otteeseen ja hupia riitti, kun tarjoilin vahingossa villapalleroita kekseinä - "karvaisia Dominoita". Oppia ikä kaikki!

Kun K:n isä tuli kotiin ja kysyi onko ollut kivaa, tyttö vastasi alahuuli pitkällä "Ei vielä"...
Mietin jo, että tähän loppuivat hoitokeikat mutta K ilmaisikin, ettei ollut vielä valmiudessa lopettamaan hauskoja leikkejä. Pian se iloksi muuttuikin, kun järjestimme vesivärimaalausten taidenäyttelyn. Sen yhteydessä oli tarjolla mm. kalateetä, tarkemmin suklaamuikkuteetä..
Ja mansikkaliskodominomehua.

Nam!

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!