keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Aikainen lintu madon nappaa

Heräsin kuudelta. Nousin kuuden jälkeen.

Tässä on vissi ero siihen, että eilen heräsin kuudelta, totesin itseni virkeäksi, mutta koin että on liian aikaista nousta. Miksi ihmeessä? Kun sitten puoliväkisin nukuskelin puoli kahdeksaan, herääminen oli tosi tokkuraista.

Tänään herätessäni eilinen kokemus oli tuoreessa muistissa joten pinkaisin reippaasti ylos petistä. Hain lehden, join kahvit, katsoin aamu-uutiset. Totesin että takaterassin pyyhkiminen voisi olla seuraava siivousproggis ja kappas, se tulikin hoidettua jo ennen kahdeksaa. Takapihalla oli paljon pölyä ja muutamia linnun kakkoja, joten oli näppärää luututa paljaat pinnat vanhalla t-paidalla ja laittaa sitten paita roskikseen.

Eilen illalla kävin läpi viime vuoden papereita, vino pino lähti kierrätyslaatikkoon. Meidän asunto alkaa olla siinä pisteessä, että säilytystilat ovat täynnä. Komerot pullistelevat ja oikeastaan mitään järjestelyä ei voi suorittaa järkevästi siirtämällä kamaa huoneista komeroihin - kun ei mahdu. Joten nyt on pakko alkaa putsailla komeroihin kertyneitä "aarteita". Neljä vuotta siinä meni! Kun muutettiin, komeroissa oli runsaasti tilaa. Ratkaisu tähän juttuun ei sitten ole uusien komeroiden hankinta.

Monissa kirjastoissa on nykyään kirjojen ja lehtien vaihtohylly. Hoksasin että pyöräilen tänään iltapäivällä kirjaston ohi, joten voisin bongata muutaman kaapeissa pyörivän joutokirjan ja viedä ne kiertoon.

Mitäs muuta?

Ajattelin, että pyöräilisin aamupäivällä ostamaan narsisseja. Siinä olisi hyvä motivaattori etuterassin siistaukseen. Illalla pyöräilen tosiaan talkoisiin, joten kunnon pyöräilypäivä näköpiirissä. Kevät on nyt niin aikaisessa, että narsissien kasvettua yli lienee mahdollista istuttaa ne maahan - toukokuu lähestyy!


Kevään 2013 ilopillerit.


Vuoden 2013 narsissien seassa lymysi lehmä ja aasi.



Työhommat? Juu, pitäisi suunnitella paria koulutusta ja tehdä toiseen monistettavat matskut. Nyt ei kuitenkaan mikään paina dl päälle - ei ihan vielä. Keskityn kotihommiin, pääsiäisvieraiden emännöintiin ja siistauksiin.

Yhden rahoitushakemuksen taidan kyllä tehdä - "lennosta". Katsotaan miten käy!


***

ps. Vaikka helmikuun reissulta on kuvia 1700 kpl, tuntuu jotenkin keinotekoiselle blogailla enää niistä jutuista. Hmm. Toisaalta, olen alkanut juuri kirjoittaa muistoja ylös vuosilta 1992-1999?

Never say never :)

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!