tiistai 15. huhtikuuta 2014

Flow tunnelmissa wc:n siivouksessa

Miksen tätä aiemmin keksinyt?

Mulla on tallennettuna loppukesän 2013 Flow festareita ja lisäksi yksi soulista kertova ohjelma. Ei jotenkin tahdo löytyä soppelia aikaa tai tunnelmaa niiden katsomiseen. Mutta tänään on siivottava wc ja hoksasin - tästäpä soundtrack!

Eli nyt mennään Flow tilassa wc:n kimppuun. Torstaina tulee vieraita niin jostain pitää aloittaa vaikka loogisesti wc oiskin viimeinen siivottava. Mutta - nyt mennään näin.

Töpinäksi!

***

Niin, luin Patti Smithin kirjan Vain kakaroita ja joku tulppa aukesi. Tupsahti kevätrunoa ja lisäksi aloitin kirjaamaan Helsingin vuosien muistoja ylös. Viimein.

Aika ihanaa. Kamalaa.

Elämää.

 ***

Ps. Wc:n siivous suoritettu tehokkaasti lavuaarin, pöntön ja lattian osalta. Siirtykäämme järjestelyosioon. Pikkupöytä ja kamakärri nääs odottelevat wc:n ulkopuolella ja ajattelin järjestää ne juurta jaksain.

Pari huomiota:

a) Jo lapsena tajusin, miten wc:n pesu on aliarvostettua puuhaa, kun kodin siivoustehtäviä lauantaiaamuna jaettiin - muut joutuivart valitsemaan paljon aikaa vievemmät tehtävät!

b) Näin aikuisena totean että kyllä tässä on ihan parhaita panos-tuotos -suhteita edelleen!
Mikä muu tila on mahdollista saada säihkymään reilussa puolessa tunnissa?
Missä muussa tilassa epäsiistin ja siistin tilan ero on niin dramaattinen?

Toki kauhuskenaarion asteelle emme pyttyjämme päästäkään, mutta lopetettakoon vaikka niin, että tässä työssä todellakin -

Työ tekijäänsä kiittää.


***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!