maanantai 7. huhtikuuta 2014

Mihin aika laukkaa?

Ihailen joskus ihmisiä, jotka saavat monenlaista aikaan. Oma tuotteliaisuuteni ei seuraa mitään standardeja, välillä on enempi säpinää ja hetkittäin vähemmän. Tämä päivä on hujahtanut nopeasti kotitöiden ja tietsikkahommien merkeissä.

Join aamulla kahvit, söin aamupalaksi puuroa ja vadelmia, sekä luin aamun lehden. Lisäksi luin viikonlopun lehdet. Koska tämä on koko viikon ainoa ehjä kotipäivä, laitoin pyykkikoneen ja astianpesukoneen pyörimään, nakkasin pari pikkumattoa ulos, imuroin ja luuttusin. Olisin vienyt enempikin mattoja ulos, mutta ilmanlaatu oli kehnonpuoleinen joten ajattelin ettei tuoda pölyä sisään. Kastelin kukat. Putsasin yhden sängyn alusen ja kokosin kasaan kaikki kerätyt kahvipussit, ne pitäisi ehdottomasti laittaa eteenpäin tekijätahoille. 

Konkarin daami eli äiti soitti - Afrikan reissu oli mennyt hyvin. Hän oli päässyt antilooppijahdin johtajaksi eli tähystämään laumoja maasturiauton yläkopista. Uusia ulottuvuuksia :)
 
Tietokoneella oli sekalaisia hommia. Lähetin kaverille villiyrttikuvia yhteen lehtijuttuun, niissä olikin metsästäminen mutta löytyihän niitä lopen. Neuvottelin puhelimitse ja meilitse yhden toukokuun tapahtuman sisällöistä ja hinnoista ja päästiin kumpaakin osapuolta tyydyttävään ratkaisuun. Aloin suunnittelemaan kyseisen tapahtuman sisältöä eteenpäin yhteistyökumppanin kanssa, osa asioista jäi selvitysvaiheeseen. Pähkäilin yhtä tämän viikon esitystä ja sen toteutusta. Pääsin järkevään lopputulokseen. Laitoin viestiä yhdelle yhteistyökumppanille, voisinko soittaa hänelle tänään. Etukäteiskysely - koska tiedän hänen olleen messuilla viikonloppuna. Maksoin laskuja.

Söin hautajaisista jäänyttä kasvisgratiinia (nam) ja rosollia. Jälkkäriksi loput vadelmat. Myöhemmin hörppäsin nopsat iltapäiväkaffeet.

Meilasin tulevan viikonlopun mökkikamuille yhteisruokien pohdinnan merkeissä. Sovin yhden kaverin kanssa aamupalasta ensi viikolle, ihanaa. Lupasin tehdä hedelmäsalaattia.

Vein kartongit, sanomalehdet ja hain varastosta virvon varvon -pajut. Laitoin ne korkeaan maljakkoon ja järjestin tiput asemiin reunalle. Laitoin herneitä likoamaan, josko kylväisi /idättäisi niitä rairuohon tapaiseksi syötäväksi hässäkäksi.

Mitäs muuta? Olihan siinä. Joku ilta pitää lähteä multa- ja narsissiostoksille. Samettikukkien ja basilikojen siemenet taitavat olla finaalissa. Viime keväänä kasvatin hurjat määrät kaikkea, kyllä tässä vielä jotain ehditään. Viime kevään lannistusisku oli hortensiasta löytynyt punkkiyhdyskunta, joka oli tietty ehtinyt laskeutua maiskuttelemaan myös taimia.
Toistan: ei ikinä kukkia puutarhalta viherkasvien eikä ainakaan taimien seuraan. No, olihan niitä köynnöksiä sun muuta - mutta loppukesästä kaikki oli yhtä punkkiusvaa. Äh, ei jaksa ajatella. Mutta - samettikukkia ja basilikoja haluaisin laittaa, eiköhän tässä ehdi vielä muutaman taimikylvöksen aktivoida.

Kappas! Kello lähestyy puolta viittä, sovittua työpuhelua pukkaa ja sitten lähdetään naapurin kanssa lenkille.

Hyvä päivä - mutta miten tämä elämä kuluukin niin nopsaan? Mun piti alunperin tehdä joku kiva pikkublogaus kuvien kera. Nizzaan lähtevät ovat oletettavasti aikapäiviä  sitten luovuttaneet.. "Ei se laita ikinä niitä matkavinkkejä.." No, Google kertoo osan ja Nizza itse paljastaa loput. Onhan tässä vielä aikaa vappuun?

Nyt laitan sen "Unelmien aamupala" -blogauksen, 8 minsaa aikaa ennen puhelua.

Action!

-> Tsekkaa seuraava blogaus.


***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!