sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Termariretki meren jäälle

Olipa ihana sunnuntai. Äiti ja ystävänsä T tupsahtivat aamupäivästä brunssille ja vein heidät sitten lentokentälle. Helsingistä mukaan lähti vielä vahvistusta yhden naisen verran. Olen varma että tuolla kolmen naisen tiimillä tulee olemaan erinomainen Rooman loma. Karttanikin pääsi uudestaan matkaan, mikä oli sille varmasti mieluisaa. Brunssia kehuttiin muuten mutta kuoharin puutteesta mainittiin  : )

Ulkona pilkisteli todella kaunis, aurinkoinen iltapäivä sekalaisen kotiinpaluuviikon päätteeksi. Käytiin kävelyllä merellä, mukaan lähtivät kahvitermari ja aamupäivällä paistetut croissantit. Aika hintsusti porukkaa liikenteessä, ilmeisesti pelätään ettei jäällä uskalla enää liikkua? Todella jämäkkää oli jää rannassa, metsäsuksilla olisi ihan erinomainen sauma liikuskella jäällä. Paikoitellen kuitenkin näkyi, että jään päälle on noussut vesi.

Otan sen verran vapauksia että laitan muutaman kuvan aiemmilta reissuilta merelle. Nämä ovat tammikuulta 2013. Aika erilaisia meininkejä kuin tänä vuonna... Tinde tuossa juuri muisteli hiihdelleensä joka ikinen päivä maaliskuussa 2013 meren jäällä. Se oli kyllä upea kevättalvi!

Näissä kuvissa voi aistia ja muistella tammikuisen sydäntalven kylmänkaunista tunnelmaa.






Aurinko hehkuu - muttei vielä lämmitä tammikuussa 2013.

                                      
ps. The reissukuvat katottu ja sain sen haluamani "filmikokemuksen" - eivät ne kuvat tunnukaan ja näytäkään niin hienoille täällä kotona kuin (se asia / paikka) siellä reissussa. Snif. Tämä lienee tosiasia jonka kanssa on elettävä ainakin tämän pokkarikameran kanssa yhdistettynä hetkittäin pilvisiin keleihin ja pienimpään kuvakokoon ikinä (pöljä!).

Tästä kaikesta seuraa yksi päätelmä. On lähdettävä uudestaan kuvaamaan magnolioita! Vuonna 1995 tuli oltua rakentamassa puutarhaa Normandiaan, ensi vuonna näkisi miten puutarha on kehittynyt 20 vuoden aikajaksolla! Onko the pomo vielä töissä? Entä herra D? Onko pergola runsastunut? Miten voivat rungolliset verenpisarat?

Oih!

***




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!