perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kaikkeen tottuu

Terkut junasta!

 Rovaniemeltä lähtö ja suuntana kotikonnut. Konkari jäi Rovaniemelle pikinokkamiesten vuosikokoukseen. Plääh, ihan tylsää kun ei voi kirjoittaa heistä enää. Tosin! Parin viikon päästä menen kotimieheksi ja pikinokan kävelyseuraksi kun Konkari painelee seurueineen Namibiaan.

Rivieran turneella mietin, että tänne pitää päästä joka talvi. Mökillä tuumin että tämä se vasta on elämää. Kaupungissa varmaan hehkutan että onhan tämä hektinen cityelo huippua! Ja maalla luultavimmin nostalgioin palanneeni juurille. Eli kaikkeen tottuu. Siihenkin, että napottaa elämänsä sohvanmutkassa. Mutta mulla ei ole moiseen intoa, aikaisintaan ensi marraskuussa taas.

Elämä on ehkä helpompaa, kun on sopeutuvainen tyyppi. Itse sopeudun helpommin vieraaksi kuin emännäksi. Pitempiä sessioita ajatellen. Hmm.

Rovaniemellä tuulee, lumi hupenee ja tähän ei tainnu kehkeytyä kirkkaampaa pointtia. Näillä mennään, kuten entinen tapahtumapomoni tapasi sanoa.

Niin, huippujuttu! Ollaan menossa Syötteelle mökkeilemään ja valitettavista syistä viikonloppua piti vaihtaa. Hyvä uutinen, että vaihto sopi kaikille (kolmelle eri poppoolle). Nyt kun vielä saataisiin talvi juoneen mukaan ja huhtikuulle unelmakelit! Ainakin nuotiohommia, ulkoilua, mökkielämää, saunomista jne. luvassa laatuseurassa - jollei hiihto onnistuisikaan.

Aurinkoista  viikonloppua!

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!