keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Täysikuu ja Radio Suomi

Hassua että tulin Lappiin asti blogaamaan. Tai ehkei niinkään etäisyys, mutta olo mökillä. Olen aiemmin suhtautunut semikriittisesti lähipiirin läppäriin, Lappi ja läppäri - eihän sovi hyvin samaan lauseeseen? Mutta viimeksi mukana oli tabletti, hmm. Täytyy myöntää että läpp.. Eiku, tabletti ois ollu tosi näppärä päivittelyyn sekä Rivieran rundilla että täällä. Noh. Mobilenaputus kasvattaa mun kärsivällisyyttä!

Radiossa kuuluu kevätlauluja. Aivan upeaa!

"Hän on täällä taas, Neiti Kevät!"
Kuului myös Pikku Kukka nimisen bändin Kevätyö. Kuinka raikasta. Ja muutenkin, täyttä unelmaa kuunnella hyvin toimitettua ohjelmaa. Saattaa olla, että kuuntelen Arenasta uudestaan.

Konkari nukkuu jo, uskon ettei vaimea musiikki häiritse. Ilmeisesti kuuherkkyys ei häneltä perittyä? Pihalla nimittäin kelluskelee kuu metsän yllä. Melkein täysi, kaunis. Jotenkin häilyvä, kun pilviharsot leijailivat ohi.

Istuin puuceessä ja ihailin kuuta. Hampaita pestessä kuikuilin tähtiä. Hmm. En ole yleensä yökukkujatyyppiä? Nyt tämäkin elo ja olo jotenkin maistuu. Mukavalle, rennolle.

Täysikuuherkkyyteen kuuluu, ettei aamullakaan ole kovin unelias. Parempi ettei, nimittäin mahis kestohankiin. Aamupäivällä tarkoitus paketoida rakot ja lähteä tsekkaamaan yksi vakisuunta. Ehkä rauhaisampi reissu, termari matkaan..
 Sounds like a plan!

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!