lauantai 1. maaliskuuta 2014

Eka harmaa hius

Se on löytynyt.

Mulle oli tähän asti hieman epäselvää, tuleeko meikäläisen värisille henkilöille harmaita hiuksia, mutta nytpä se tiedetään. Ihan edestä, just keskeltä päätä hiusrajan ja jakauksen risteyksestä sojottaa hieman mutkitteleva harmaa tai melkein valkoinen tynkähius. Höh! No olipas tosi rankkaa tää reissusta paluu ja koko elämän pohtiminen.

Oma väri on nykyään aika aneeminen, mutta olen pohtinut jättäväni raitojen kanssa hästäämisen? Hiukset olisivat omalla värillä paljon kimmoisammat ja kiharajuttuja ois helpompi tehdä. Ja näemmä näitä raitojakin nyt on tulossa omasta takaa. Hmm.

Herra P kanssa Roomassa istuessani oli hauskaa kun hän jutteli tarjoilijan kanssa ja kävi ilmi, että herra P on kotoisin Sisiliasta, Palermosta. "Mutta olet niin blondi!" Ei erityisen blondi suomalaisittain..? Mutta sisilialaisittain - keskiruskeat hiukset ja suuret tummanruskeat silmät. Taitaa Sisilia olla pikimustatukkaisten kotimaata.

Joten, jos alkaa tuntua olo hailakalle niin Italian suunnalla ainakin menee vielä blondista.
Pitipä se tämäkin päivä nähdä. Kerran se vain kirpaisee - kirpaisi.

***

Reissu-uutisia! Pääsen Lappiin hiihtelemään (?), valokuvailemaan, mökkeilemään viikon päästä. Meni justiinsa hienosti henkilötekniset ja logistiset kuviot, olen toooosi iloinen. 

Great!

***

2 kommenttia:

  1. Löysin oman harmaan hiukseni joskus viime kesänä ja sen jälkeen olenkin huomannut monta! Iän tuomaa karismaa...?

    VastaaPoista
  2. Todellakin, näin se on nähtävä. Olin myös huomaavinani - näin kahden päivän jälkeen, ettei ainokaiseni enää olekaan yksinäinen..

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit!