maanantai 10. maaliskuuta 2014

Korpin kutsu

Terveisiä Lapin mailta! Tultiin eilen sunnuntaina. Matkalla nähtiin sulaa tietä, vesisadetta, räntää, ilta-auringon kajastus viiruna taivaanrannassa ja lopulta puolikuu. Matkan aikana meitä kestittiin hyvin ensin Rovaniemen kupeessa ja sitten vielä mökkikunnassa. Kiitos neiti J ja Roin mökkitiimi!

Aamu valkeni poutaisena mutta tuulisena. Toinen mökkeilijä paineli jo riistalaskentaan, itse aloitin päivän aamusivuilla.
Ei tekosyitä! Eipä tuo 4 sivua loppujen lopuksi niin pitkästi ole, mutta kyllä se silti oman aikansa ottaa.

Kestityspaikan numero kaksi iltakahvi oli mulle way too late, uni tuli vasta 3 maissa. Kokeneempi kahvittelija totesi että hänellä sama, mutta kossupaukku tasoittaa tilanteen. Hyvä tietää jatkossa.

Plussan puolella on kelit täälläkin kuten koko Suomessa, mutta yö oli tähtikirkas. Parin päivän päähän, ke-to kieppeille luvattu napakampia yöpakkasia. Nyt otetaan tuntumaa suksiin ja ulkoillaan ja saunotaan niin paljon että ensi yönä nuijanukutus.

Korppi liihotteli äsken ohitse, taidankin lähteä ulos nuuskimaan tuulia ja fiilistelemään lunta ja talvea. Ehkä näen vielä korpinkin, tai kuulen sen äänen.

Erämaan kutsun!

***


2 kommenttia:

  1. Vau, kuulostaa ihanalta! Kaipaan lunta yhä vaikka itsekin sitä muutaman päivän lomalla koin. Täälläkin onneksi ollut aurinkoista viime pävinä mutta ei se toki lumen puutetta ihan korvaa...Nautiskelehan nyt urakalla, nähhään sitten ensi viikolla ehkä?

    Kirsi

    VastaaPoista
  2. Heipsan! Juu ehottomasti nähdään ensi viikolla. Eilen minihiihtelin, pitemmän keikan kävellen - laskin pyllymäkeä ampumaradalla, valokuvailin, keräsin tuulen irrottamia naavaoksia (askarteluun!) ja lauleskelin : )
    Täällä kyllä alkaa viihtyä, lunta 70-80 cm. Ensi viikkoon!

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit!