perjantai 28. helmikuuta 2014

Reissukuvia tulossa / kommentointiohje

Selkeästi reissukuvia on kaivattu. Ja lupaan - niitä on tulossa pikapuoliin! Viimeistään ensi viikolla. Teknisistä syistä niitä ei hotsittanut laittaa reissusta kun mukana ainoastaan kamera ja kännykkä, eikä yhtään pitkäaikaisempaa"luottotietsikkaa" osunut matkan varrelle. Päätös oli kyllä ihan oikea, reissussa panostetaan reissusta nauttimiseen ja kuvaukseen, tarkempien (kuva)raporttien aika on myöhemmin. Nuo blogitekstit, pienet tunnelmapalat jäävät kuitenkin itselle tärkeiksi reissumuistoiksi.

Tapana on että vihkot hävää jossain käänteessä elämää laatikoiden kätköihin - nytkin oli matkavihko messissä - mutta nettikirjoitus toivottavasti säilyy pitempään. Käsin kirjoitettava vihko oli muuten tosi rakas reissukaveri kahviloissa, junissa jne. Tuttu juttu jo teinivuosilta, ehkä välillä unohtunut. Suosittelen lämpimästi. 

Ajattelin, että olisin säästellyt pitempäänkin kuviin uppoutumista. Pikkasen kuten ennenvanhaan, kun reissukuvat vietiin kuvaamoon ja niitä odotettiin ja jännitettiin! Mutta tällä viikolla jo sellainen palaverihärdelli että olen pikapuoliin kuvafiilistelyn tarpeessa. Ajatuksena olisi laittaa joko kronologisesti tai teemallisesti pieniä kuvamaistiaisia tulemaan. Ja kun kuvia on aika paljon, venyttää kuvablogailuja hieman pitemmälle ajalle (piristystä itsellekin!). Tiedossani on jo, että blogin lukijoita on painelemassa Alicanteen ja Nizzaan vielä tänä keväänä, eli tämäkin laittaa minuun potkua. Jesjes.

Mitäs muuta? Ne kommentit. Tosiaan, anonyymina kommentointi on helppoa ja nopeaa, ohje:

1. Kirjoita tekstikohtaan Lisää kommenttisi
2. Kommentti nimellä - valitse alinna oleva Nimetön (jollei sulla ole jotain profiilia)
3. Jos tunnetaan / toki muutenkin, signeeraa nimikirjaimilla, lempinimellä tms.
4. Paina kohdasta Julkaise
5. Kirjoita tunniste eli numerosarja

-> Paina uudestaan kohdasta Julkaise -> Valmis.

Olen huomannut, että lukijoita kertyi loppujen lopuksi aika paljon, puolestaan kommentteja lähettivät harvat ja valitut. Suurkiitos niistä! Eritoten tien päällä ne lämmittivät matkalaisen mieltä.


Ihanaa viikonloppua kaikille!

***



3 kommenttia:

  1. Testing testing!

    Ninjapinja testaa itse kommentointia nimettömänä, jotta tuliko ohjeistettua oikein.

    Tähän on tultu : )

    VastaaPoista
  2. Jee, kiitos ohjeesta! Kokeillaanpa nyt rohkeasti miten tämä toimii :) Ehkä tästä vielä kommenttiura urkenee... Kuvia ootellessa!
    Kirsi

    VastaaPoista
  3. Mainiosti pelittää! Palataanpas pian asiaan :)

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit!