lauantai 8. helmikuuta 2014

Aamupalalla Elton Johnin tahdissa

Huomenta.

Huone alkoi vihdoin lampiamaan, mika vaikutti nukkumismukavuuteen huomattavasti. Nautiskelin aamupalaksi kahvia, mehua, leipaa, juustoa ja marmeladia. Pussicroissantin paivamaarat oli lahestymaan pain, joten sita ei enaa oikein voinut nautinnoksi mainita. Budjettielamaa..

Aamupalan teemaksi muodostui Elton John, kun viisunsa soidessa pari englantia puhuvaa miesta alkoi muistella Eltonin uran kaanteita. Ilmeisesti mukana oli jotain sisapiirin tietoa Elton Johnin enon jalkapallojoukkueeseen liittyen.. Tarkemmat kaanteet menivat hitusen ohi, koska en tietenkaan kuunnellut (lue: harmillisesti kuullut) niin tarkasti. Mietin olisinko huikannut loppuun menevani treffaamaan kaktusta, jonka terassilta nakyy Elton Johnin kesa-asunnolle, mutta olkoot. Ehka tama yksityiskohta ei ois vakuuttanu heita kaktuksen arvon vaatimalla tavalla.

Taas siivotaan! Ajattelin valttaa siivouspartion kun he haarivat juuri ylakerrassa mutta ehei, samaa tahtia tupsahtivat alas. Periaatteena on pinnoilla - suhauta ja pyyhi - jollain umpikukkaisella tuoksulla. Jos loppuelamaksi voisi jostain saada migreenin niin tasta se olisi. Ei, pakko paeta taas kohta ennenkuin tuoksukeskus rajahtaa. Nama siivoaa - koko ajan.. Olen jotenkin ihan lamaantunut.

Todistettavasti mun viereinen lipasto pyyhittiin juuri kerran, ja hetken paasta viela toisen kerran. Apua, tuoksuherkan painajainen. Myos eilisessa ostoskeskuksessa leijaili vieno ostostuoksu, en sitten tieda oisko ollu pesuaineista vai oisko sita tupruteltu jostain suoraan eetteriin ostoshimoja herattelemaan. No, mulle se toimi ainoastaan karkoitteena.

Happea! Lahtis tsekkaamaan Palmerian-kohan se nyt oli.

***

ps. Kuten varmaan on jo havaittu, mikaan matkailuelamys-/faktablogi tasta ei tule muodostumaan, mutta olen paattanyt antaa blogini raivata oman pienen tiensa oman nakoisekseen - sita mihinkaan suuntaan tyrkkimatta.
Vapaa kasvatus <3

ps.2. Jos joku jaksaa etsia linkin suomalaisesta virtuaalinappaimistosta jota ei tartte asentaa tms antaa tulla linkkia meiliin, muussa tapauksessa reissu pakitetaan ilman ookkosia. Minusta ihan nostalgistakin jopa.

ps.3. Ihme - silencio! Siivous on tauonnut!

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!