tiistai 4. helmikuuta 2014

Matkavalmisteluja..?

Not.

Iski sitten aika mojova flunssa. Eilen alkoi lihassärkynä, peruin alkuillan tapaamiset ja hytisin jääkalikkana 4 peiton alla. Tänään olen syönyt puolikkaan leivän, josta olen äärimmäisen onnellinen. Mustaherukkamehu roiskahti viemärin syövereihin, vaikka ehkä ei niinkään kyse oksennustaudista, vaan jotenkin vain niin huonosta olosta. Ota ja tiedä. Kohta voisin hyökätä toisen leipäkannikan kimppuun.

Tuli niin elävästi mieleen tästä kylmä-kuuma syklistä kun edellisen kerran olin todella sairas vuonna 2002. Monacossa, monta päivää kuumeessa. Se oli ihan totaalista lajia, eikä mulla ole sen jälkeen kuumetta ikuna ollutkaan. Pikkulämpöä korkeintaan.

Pähkäilin, ottaako tabuja - siinä pelossa että flunssa pitkittyy ja pompsahtaa uudestaan esim. ensi viikolla - mutta pakko niitä oli alkaa napsimaan. Nyt on kyllä jo hitusen keposempi olo. Nice.

Hyvä fiilis kun saanu kontaktin Nizzan poppooseen ja sieltä toivotettu tervetulleeksi. Ihanaa. Valmistelujakin tehty pikkasen, olen tällännyt sivupöydälle
*passin ja sen kopion
*kopsun OP maksukoodeista
*Rooman kartan, kamu lainasi, kiitos!
*Nizzan karttakirjan
*matkadokumentit

Hmm. Pyykätä pitää ja lempivaatteet rinkkaan, kameraa pitää tyhjentää tai  ostaa huomenna uusi muistikortti..

Pikkuhiljaa. Jonkinlainen "laskeutuminen" rauhaisaan reissutunnelmaan tämän flunssan myötä.

Kamerasta tulikin mieleeni, eilen alkoi ihan upea sarja voimaannuttavasta valokuvasta, nettisivut täällä: http://yle.fi/aihe/valokuvan-voimaa

Kannattaa seurata! Tippa linssissä -vaara. Ohjelman voi katsoa myös netistä.

Voimaantumisiin!

 ***

Ps. Klo 17.14 ihan eri meininki, tuhti smoothie alla ja askeleita kohti elämää. Todellinen pikapöpö (kopkop!) kuten kamu veikkailikin. Jes!

Sivupöydälle lisätty kameran akun laturi, aurinkolasit ja iki-ihana uusi reissuvihko. Homma etenee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!