lauantai 1. helmikuuta 2014

Maakuntamatkailua

Tänään

elämyksiä Etelä-Pohjanmaalla, isien  mailla.

Puolisen jälkeen käytiin Keskisellä, näin ensimmäistä kertaa livenä kyläkaupan hoikistuneen ja seesteisen isännän. Leppoisana räpläili jotain läppäriltä. Kerran elämässä -kokemus lienee tämä.

Siltalalta tarttui matkaan farkut - Very Nice. Taitaa olla se tie kuljettu loppuun, että kovin paksuja ja kankeita koppurafarkkuja jaksaisi alkaa kesyttämään. Kovasti alkaa nuo leidiosaston joustofarkut maistua makosemmille. Pepun päällä asiaan kuuluva, kevytmielinen timanttiviuhahdus.

Siltalalla palvelu pelasi mainiosti, vaikka omalta osaltani sain sen myös kohteliaasti väisteltyä. Kaikki muu meikäläiselle alkaa löytyä naisten osastolta mutta koon 39-31 sukkia ei meikän tassu nro 43 diggaile. Joskus saattaa ärsyttää bongailla sukkia tms. miesten osastolta, mutta enimmäkseen ei. Surffailen ostettavasta artikkelista riippuen luontevasti naisten, miesten ja tanttojen vaateosastojen välillä. Pääasia, että homma etenee..
Nyt oli lempparisukasta koot lopussa, mutta ostin Tesma luottomerkistä kokeeksi yhden bambusukkaparin. 

***

Kauppareissulta laskeuduttua kävin joen jäällä kävelyllä. Kevät on ottanut harppauksen varmaankin lauhan alkutalven aikana.. Pajunkissoista osapuilleen puolet punki jo topakasti esille.
Aika söpöä! Helmikuu, ihanaa.

Joen jäällä on käynyt kuhina, siellä on menty jalan, suksella, hevosella, mönkijällä ja jopa autolla. Paikallinen hurjimus on päästellyt kuulemma 190 km/h. Toivoa sopii ettei satuta yhtäaikaa huudeille, siinä jo testataan reaktionopeuksia kummaltakin.

Sain kävelyn jälkeen perehdytyksen kahvakuulaan. Splendid! Olen pitkään miettinyt, että mistä sitä oppia saisi, nyt viisastuin 6 eri liikkeestä, joihin tein 20 kerran sarjat 6kg painolla. Ekalle kerralle oli kyllä ihan riittävästi. Kahvailuun voi kuulemma "jäädä koukkuun".. Pahoin pelkään, että sulis oli ainoa urheilulaji mihin ikinä jäin koukkuun, mutta toivosta ei tässä asiassa kannata luopua. Fiilis on kyllä erinomainen jäällä kävelyn, kahvakuulailun ja makoisan kahvittelun jälkeen.

Sohva lähettää mulle joitain hyvin hempeitä ajatuksia, hmm..

Palataan!

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!