torstai 6. helmikuuta 2014

Virtapiikki iski!

Taitaa olla parantumista ilmassa..

Kävin kaupassa. Mukaan lähti tuhti lasti Pandan lakupaloja, paksuja pepejä, xylitolpastilleja, fishermanin ystäviä ja kuningatarrahka. En jaksanut selitellä erikoisostoksia millään (flunssa/pms/tms) joten vedin vähäeleisen kainolla "ei tartte kuittia kiitos" linjalla.

Kotia tullessa lämmitin riisinjämät ja asetuin mukavasti sohvalle katsomaan Nashvilleä. Yhtäkkiä hoksasin että parasta mitä voin tehdä viherkasveilleni juuri nyt on suihkuttaa ne. Nyt? Koko talven olleet oman onnensa nojassa. No, rehut suihkuun, lor-lor, lits-läts ja takas sohvalle asemiin. Siinä hötäkässä olin myös laittanu alulle pakuriteet ja muistanu että hemmetti, mullahan on kuningatarrahkaa ja lakua repussa - sounds like jälkkärit. Ruokahalu alkaa palautua..
Pieni iltaruokahaluttomuus olisi joskus ihan kätevä seuralainen.  Noh, kaikkea ei voi saada.

Singahdin seuraavaksi siistaamaan kukkapöydän. Arvasin jo aikoinaan että limoviikunalla ei tule olemaan pitkäaikainen elämä. Olin kuivettanu sen pahanpäiväisesti ja ilmeisesti punkit olivat viimeistelleet homman. Lehdet surkeilla käppyröillä. Asensin kaikki talon valot päälle ja yritin tihrustaa oliko punkkeja oikeasti näköpiirissä, mutta eihän niitä meinaa erottaa.. Epäilys oli kuitenkin niin vahva, "söheröä" lehdissä etten jaksanut piinata silmäparkoja enempää mutta kompostiin heilahti hän. Soronoo, sonmoro!

Mitäs muuta. Tajusin etten ole vieläkään viestittänyt Rooman kahviseuralaiselle. Nyt toimeksi.

- - -

Sinne meni! Nyt lähti viesti että kahvi- tai gelatoseuraa Roomassa kaivataan. Jesjes.


Nyt mun pakuritee on vissiin valmis, Nashville odottaa ja sain testikävelyllä kauppaan päätettyä takki- ja housuasiat. Wow.

Elämän suuria hetkiä!  


***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!