perjantai 21. helmikuuta 2014

Huomenta Ventimigliasta!

Aamu on valjennut kauniina ja ihana aamupala on nautittu. Sri Lankasta kotoisin oleva poika tarjoili kahvia, mehua, leipää, croissantia, suklaakakkua, sitruunapiirakkaa ja viinirypäleitä. Ja riisipuddinkia. Arvatkaa kuka sinkos huoneeseen hakemaan kameran.. Eritoten, kun kaunis musiikki soi taustalla ja valonlähteenä oli suuri vanha kynttelikkö. Kaunista, herkullista.

Italian ja englannin sekoituksella juteltiinkin ja tietysti mun piti kysyä ne olennaiset eli miten teidän kielellä sanotaan kiitos ja I love You. Kyllähän ne saatiin selville ja on ne jo ehtiny unohtuakin - mutta ohikiitävän hetken tuntui kuin olisin ollut tivaamassa rakkaudentunnustusta.. Well indeed : )

Mun pitää nyt lähteä markkinoille! Tulen paketoimaan huoneen 12, heitän toisen rundin ja haen rinkan 5-6 ennen iltajunaa. Joku remppa joten osa matkasta busal ja parit vaihdot, mut Juu, matkan välttis haasteosio, jonka jälkeen mm. Arvostaa kotioloja.

Faktahan on, että hirmuhanakasti ei kandee yksin nukkua, ettei kamat karkaa. Mä mitään petipaikkaa ottanu.. Sain niistä tarpeekseni Kreikassa.

Aamulla on hienoa kun juna Roomassa klo 6, ihana ajatus herätä Rooman kanssa yhdessä uuteen päivään.

Ciao!

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!