tiistai 25. helmikuuta 2014

Unelmien tuuletusta

Ihana ilma pihalla! Tuulee, raikasta, kaunista, talitintti sirkuttaa keuhkojensa pohjasta. Ihan kuin huhtikuussa! Paitsi että on helmikuu. Mielenkiintoista.

Unelmien tuuletusilma, ajattelin kuitenkin ja laitoin koirankakoissa marinoituneet reissukengät pihalle raikastumaan. Unelmien - tuuletusta? Sitäkin tässä tarvitaan.

Elämän erikoisimpia aikajaksoja ikinä. Epämukavuusalueella on parin eri asian suhteen tullut pyörittyä ihan riittämiin viime vuosien aikana. Sellanen fiilis - edelleen - että voisin hetkisen aikaa liikkua mukavuusalueella.

Entäs ne unelmat? Unelmista tavoitteiksi! Kunpa tietäisinkin, mitä ne mun uudet unelmat ovat. Eivätköhän ne sieltä jostain putkahtele. Tänäänkin tuli mielenkiintoisia asioita nenän eteen. Koko ajan vahvistuu haave olla monessa mukana. Mutta tuo itsensä ja työnsä hinnoittelu on kyllä hankalaa puuhaa.

Vapaaehtoistöitä ois maailma pullollaan. Ne ovat antoisia, mutta koko elämä ei voi niistä koostua.  Minua tullaan nykimään hihasta moneen suuntaan. Onhan se ihanaa, mutta jossain pisteessä pakko alkaa miettiä ihan tosissaan tulevia suuntia. Myös taloudellisten asioiden näkökulmasta.

Tiedotus / Markkinointityö? -> Lisäkoulutus?
Tapahtumat?
Ympäristö- ja yhteisötaide?
Hankehommat?
Villiyrtit, palstaviljelyt ja luontoelämykset?
Juhla(puhe)palvelut?

Apurahamahdollisuudet on tiettyjen aiheiden kohdalta kartoitettava perusteellisesti.

Koska työ muodostaa ison osan elämästä, olisi kai aika luontevaa yhdistää unelmat ja työ. Onko se mahdollista? Ainakin osittain. "Katsotaan!" Sanoi äiti aina ennen kun jotain tingattiin. Ihan hyvä sanonta edelleen. Edesmennyt pomoni sanoi puolestaan "otetaan aikalisä" - kun joku probleemi johon ei ihan heti löytynyt ratkaisua. Kyllä.

Päätös. Otan nyt haltuun ne tahot, joiden kanssa varmimmat ja taloudellisesti kannattavimmat ideat / suunnitelmat olemassa. Lähdetään työstämään niitä eteenpäin, ja antaa lillukanvarsien joko raahautua perässä tai kasvaa rinnalle omia aikojaan.

Sounds like a plan!

***

ps. Miksi ikinä lopetin kirjoittamisen, joka on aina auttanut tekemään ratkaisuja..?


***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!